Investeerders

Kom in contact met investeerders voor uw bedrijf

De kost gaat veelal voor de baat. Eerst investeren, dan oogsten. Als ambitieuze start-up, scale-up of zelfs gevestigde onderneming gaat groeien vanuit de operationele kasstroom u niet snel genoeg. Echt groeien met uw bedrijf betekent ook serieus geld aantrekken. Geld waarmee u aantrekkelijke rendementen weet te behalen.

Duyt begeleidt ondernemers bij het arrangeren van de financiering. Dit kan bijvoorbeeld (een combinatie van) investeerders, bankfinanciering, leasing en factoring betreffen.

Uiteindelijk dient de marge tussen het rendement dat u met de financiering gaat behalen en de kosten van de financiering gemaximaliseerd te worden.

 • Financieren met een optimale financieringsmix
 • Uitgebreid netwerk van financiers
 • Hoge slagingskans
 • Heldere financieringssoftware

Wij leveren een unieke dienst aan MKB en hanteren hierbij een assertieve manier van werken, waardoor u snel aan tafel zit met relevante partijen. Bel voor een gratis adviesgesprek 076-3690174 of vul onderstaand formulier in.

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

  Informatie over de financiering

  Wat is uw financieringsbehoefte?

  Geef een korte omschrijving waar u de financiering voor nodig hebt. Is de financiering bijvoorbeeld bedoeld voor werkkapitaal, aanschaf van een productiemiddel,
  een bedrijfsovername of een vastgoedinvestering?

  Contactgegevens

  Vul uw contactgegevens in:

   

   

  Financieringsaanvraag versturen

  Vul de antispamcode in en verstuur het bericht:

  captcha

   

   

  Focus van Duyt: midden- en kleinbedrijf

  De tijd dat MKB voor financiering afhankelijk was van enkele grootbanken is officieel voorbij. Het financieringslandschap is voorgoed veranderd. Onder andere internationale banken, investeringsfondsen, crowdfunding, informal investors, leasebedrijven en factoringbedrijven zijn zeer bereid MKB te financieren.

  Duyt legt zich volledig toe op financieringen en realiseert de (her-)financiering van uw onderneming. Duyt adviseert bijvoorbeeld over een combinatie van bankfinanciering, crowdfunding, leasing, aandelenuitgiftes, obligaties, zakelijke hypotheken en factoring.

  Met Duyt hebben we een sterke focus op het midden- en kleinbedrijf. Het is deze markt die traditioneel lastig te financieren is, en waar wij voor onze cliënten graag door het vuur gaan.

  Enkele voorbeelden van trajecten waar wij bij betrokken zijn:

  • Groeifinanciering voor organische groei
  • Financieren van een bedrijfsovername
  • Herfinancieren van een bedrijf dat in zwaar weer verkeert
  • Activafinanciering voor een leasebedrijf
  • Uitgeven van een obligatie
  • Financiering voor een management buy-out
  • Heronderhandelen leasecontracten verhuurbedrijf
  • Starten van een crowdfunding voor een nieuwe vestiging
  • Aantrekken investeerders voor versnelde groei

  Dit zijn stuk-voor-stuk trajecten waar MKB-ondernemers meestal weinig ervaring hebben. Dit maakt de match tussen MKB en Duyt zo speciaal.

  Wij leveren een unieke dienst aan MKB en hanteren hierbij een assertieve manier van werken, waardoor u snel aan tafel zit met relevante partijen.

  Financieringswerkwijze van Duyt:

  Kennismaking

  Elk financieringstraject begint met een kennismakingsgesprek en het begrijpen van uw onderneming. Wat is de visie, missie en strategie? Wat zijn de historische financiële resultaten? Waar dient de financiering voor? Welke resultaten levert dit op? Waar wilt u naartoe met uw onderneming?

  Financieel model

  Onze in eigen huis ontwikkelde financieringssoftware vertaalt uw toekomstplannen in een financieel model. Over de lengte van de bijbehorende financieringen toont het model de balans, winst- en verliesrekening en het kasstroomoverzicht, waardoor de mogelijkheid tot aflossen en het betalen van rente inzichtelijk wordt.

  Aanvragen financiering

  Nu de optimale financieringsstructuur bekend is, worden met aanbieders van de bijbehorende financieringen de beste voorwaarden onderhandeld. Het financieel model toont de impact van de verschillende aanbiedingen op de kasstromen en het risico van het bedrijf. Wij ondersteunen u van A tot Z.