Financiering aanvragen

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

  Informatie over de financiering

  Wat is uw financieringsbehoefte?

  Geef een korte omschrijving waar u de financiering voor nodig hebt. Is de financiering bijvoorbeeld bedoeld voor werkkapitaal, aanschaf van een productiemiddel,
  een bedrijfsovername of een vastgoedinvestering?

  Contactgegevens

  Vul uw contactgegevens in:

   

   

  Financieringsaanvraag versturen

  Vul de antispamcode in en verstuur het bericht:

  captcha

   

   

  Financieringswerkwijze van Duyt:

  Kennismaking

  Elk financieringstraject begint met een kennismakingsgesprek en het begrijpen van uw onderneming. Wat is de visie, missie en strategie? Wat zijn de historische financiële resultaten? Waar dient de financiering voor? Welke resultaten levert dit op? Waar wilt u naartoe met uw onderneming?

  Financieel model

  Onze in eigen huis ontwikkelde financieringssoftware vertaalt uw toekomstplannen in een financieel model. Over de lengte van de bijbehorende financieringen toont het model de balans, winst- en verliesrekening en het kasstroomoverzicht, waardoor de mogelijkheid tot aflossen en het betalen van rente inzichtelijk wordt.

  Aanvragen financiering

  Nu de optimale financieringsstructuur bekend is, worden met aanbieders van de bijbehorende financieringen de beste voorwaarden onderhandeld. Het financieel model toont de impact van de verschillende aanbiedingen op de kasstromen en het risico van het bedrijf. Wij ondersteunen u van A tot Z.